Reünie (04-09-2021)

UITSTEL REUNIE TOT NADER ORDER

Beste (oud) Archipellers, de reünie 60 jaar Archipel op 4 september aanstaande gaat niet door en wordt uitgesteld. Vanwege de beperkingen die de coronaregels nog steeds geven hebben we besloten om de reünie in het voorjaar 2022 te organiseren. We merken ook dat velen van jullie nog terughoudend waren om je aan te melden voor september. We vieren maar één keer ons 60-jarig jubileum en willen dat graag met zoveel mogelijk van jullie doen. Zodra we een nieuwe datum hebben, zullen we die publiceren samen met de mogelijkheid om je aan te melden. Wordt vervolgd dus …

Het recreantenteam, bestaande uit Archipellers van bijna alle generaties van de afgelopen 60 jaar, wil graag iedereen, die in onze rijke historie lid is geweest van Archipel uitnodigen op deze dag. Om te praten over die goede oude tijd, maar natuurlijk ook om zelf weer eens een balletje te gooien.

Einde middag starten we met “pick up” wedstrijdjes, waar je nog één keer die move van weleer kan laten zien. Om daarna, onder het genot van een hapje en drankje, daar nog lang over na te praten. De blessuregevoelige onder ons, kunnen natuurlijk ook alleen voor het laatste gedeelte gaan.

Deel dit bericht zoveel mogelijk met oud-Archipellers, waar je nu nog contact mee hebt. Facebook, Whatsapp, zelf de ouderwetse PTT, alles is hiervoor toegestaan. Zodat we het jubileum van alweer 10 jaar geleden nog een keer dunnetjes over kunnen doen.

Programma ziet er ongeveer als volgt uit:
16.00 uur – 17.30 uur: Pick up-wedstrijdjes
17.30 uur – 18.30 uur: Borrelen
18.30 uur – xx.00 uur: Buffet*

* Voor het buffet vragen we een bijdrage van € 10,- . Deze kun je ter plekke (bij voorkeur met pin) afrekenen.

Aanmelden
Aanmelden kan door de velden hier aan de rechterkant in te vullen en te versturen. Heb je vragen? Mail dan naar 60jaar@archipelbasketbal.nl of spreek een van ons aan in de sporthal!

Reünie-commissie,
Jeroen Kuipers en Edwin van Dorp

Aanmeldformulier reünie

  Deelnemer *

  Ik neem de volgende persoon mee:
  ...
  Email *

  Telefoonnummer *

  Ik neem deel aan het buffet (bijdrage €10) *:

  Lid geweest bij Golddiggers/The Hawks/Archipel in jaar:

  Opmerkingen