Openstaande rollen Archipel 2023-2024

 

Voorzitter:                             4 uur p/w

Je geeft leiding aan de vereniging, bepaalt mede het verenigingsbeleid en vertegenwoordigt de vereniging in- en extern. Vertegenwoordigt de vereniging naar de NBB en andere externe partijen (o.a. gemeente). Onderhoudt contacten met andere sportverenigingen binnen Sporthal Interweij en andere mogelijke samenwerkingspartners. Functioneert als ‘vraagbaak’ binnen de vereniging voor de leden en heeft een luisterend oor. Is belast met de naleving en uitvoering van het pest- en gedragsprotocol. Houdt zicht op de afhandeling van klachten en aan- en opmerkingen over de vereniging van leden, ouders en externen

Bestuursvergaderingen vinden 1x per 6-8 weken plaats en hierin neemt de voorzitter samen met de andere bestuursleden de verantwoordelijkheid voor de besluitvorming tijdens de bestuursvergaderingen (en ALV).

 

Lid Technische Commissie (2x):        20-30 uur in totaal

Lid TC is onderdeel van de TC en is medeverantwoordelijk voor het trainer- en coachbeleid. Stelt verder binnen de TC de indeling van de teams en trainers vast (2x per jaar) en werkt verder aan het technisch beleid hiervan. 1x per 6-8 weken is er een TC-overleg.

 

Trainers:           1-5 uur per week training & coaching tijdens wedstrijden (afh van team en wel/geen competitie).

Als trainer/coach vind jij het leuk om (jonge) spelers een betere basketballer te maken en van het geheel een team kan maken. Als trainer krijg je hier een financiële tegemoetkoming voor.

 

Zaalwacht:                  2/3x per seizoen gedurende ca 2-3 thuiswedstrijden

Bij alle thuiswedstrijden is een zaalwacht aanwezig als aanspreekpunt voor de thuis- en uitspelers. Coördineert het gereed maken van alle wedstrijdvelden (incl. wedstrijdtafel) bij aanvang van de wedstrijden. Als zaalwacht ga je ook een EHBO/BHV-training volgen. Als zaalwacht krijg je een financiële tegemoetkoming voor elk wedstrijdblok dat je aanwezig bent in de sporthal.

 

Bardienst:          inzet in overleg

Bij alle thuiswedstrijden zouden we als vereniging altijd de kantine willen openstellen voor onze eigen leden en bezoekende verenigingen. Hiervoor zoeken we mensen die af en toe een paar uurtjes de bar willen bemannen. Ervaring is niet nodig.

 

Evenementen:            1 uur per maand (afhankelijk hoeveel evenementen er gaan komen)

Coördineren van diverse evenementen (dat betekent niet dat je ze allemaal zelf organiseert), maken van een jaaragenda in afstemming met het bestuur. Deze rol kan zelf zo klein of zo groot gemaakt worden als er evenementen worden georganiseerd.