/Burned
Burned 2017-08-21T19:21:05+00:00

Archipel Basketball heeft een samenwerking met Burned Sports, de meest gespecialiseerde winkels voor alle basketbalartikelen van Nederland.

Burned Sports levert voor Archipel de wedstrijdtenues en Archipel merchandise die te koop zijn via de webshop. Burned Sports heeft een groot online assortiment maar heeft ook winkels in de buurt van Culemborg. Zo is de grootste winkel van Burned Sports te vinden in Den Bosch.

Mocht je twijfelen over de maat van je wedstrijdtenue of de merchandise-artikelen die via de webshop te koop zijn, dan kun je bij Burned Sports in Den Bosch de juiste maat passen en daarna online je artikelen bestellen.

LET OP: De vereniging is zijn tenue aan het vernieuwen. Voor je een tenue wilt bestellen dien je eerst een mail te sturen naar info@archipelbasketbal.nl. Je zult een reactie ontvangen welk tenue je kan bestellen en welk rugnummer je kunt bestellen.

Voor trainingsshirts, longsleeves of truien, kijk snel in de webshop!

Burned Archipel Webshop
Yosra GaithLedenadministratie
Op het wedstrijdtenue komt je eigen nummer. Wil je een wedstrijdtenue bestellen en ken je je nummer niet? Neem dan contact met mij op.
Jordi BonouvriéVoorzitter
Mocht je vragen of opmerkingen hebben na een bestelling bij Burned Sports, neem dan contact met mij op.